UniCloud

Betreed de wereld van IIoT met UniCloud

UniCloud is een compleet en gebruiksvriendelijk Cloud Platform waarmee u zonder ingewikkelde installaties profiteert van IIoT-technologie en uw bedrijfsprestaties verbetert. U hoeft geen extra softwarecomponenten, databasebeheerservices of hardware te installeren. Het is namelijk gemakkelijk te integreren met (uw huidige) PLC's van Unitronics. Doordat u uw huidige PLC's koppelt kunt u uw software blijven gebruiken zoals u gewend bent. 

 

UniCloud is gemakkelijk te koppelen aan uw Unitronics PLC's. U blijft uw PLC's gebruiken zoals u gewend bent, en krijgt eenvoudig toegang tot al uw machines. Ongeacht waar deze zijn gelokaliseerd.

Beheer uw machines en PLC's gemakkelijk vanaf 1 plek

UniCloud werkt met alle PLC’s van Unitronics en kunt u remote benaderen via UniCloud. Daardoor krijgt u altijd en overal veilig toegang tot uw machines. U bewaakt, onderhoudt en bestuurt uw machines op afstand waardoor u mogelijke problemen voorkomt. U ziet gemakkelijk welke machines bijvoorbeeld goed of minder goed presteren, welke machines de meeste draaiuren hebben en welke machines toe zijn aan onderhoud of vervanging. Zo komt u niet meer voor verrassingen te staan.  
 

 

 

Verbeter uw bedrijfsprestaties

Met een drag&drop methode bouwt u eenvoudig dashboards met UniCloud.

 

Dit Cloud Platform is ontwikkeld voor onder andere machine bouwers. Met deze Cloud oplossing bent u in staat aangepaste dashboards te bouwen met uw eigen logo's en kleuren. Middels een drag&drop methode creëert u grafieken, tabellen en kaarten om uw KPI's en prestaties te bepalen en te bewaken. U bepaalt of dit voor één machine is, of een hele groep machines. U wijst gemakkelijk rollen toe en bewaakt veilig de procesbetrouwbaarheid. Zeer aantrekkelijk voor bijvoorbeeld mobiele en geografisch verspreide oplossingen; U weet precies hoe uw machines op verschillende locaties presteren.

Verhoog uw omzet

De dashboards die u met UniCloud maakt zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Gebruik uw eigen kleuren en logo's om een herkenbaar overzicht te creëren.

 

U heeft overal veilig toegang tot uw machines. Door gebruik te maken van alle verzamelde gegevens en ingebouwde tools voor de gegevensanalyse bewaakt en verbetert u de procesbetrouwbaarheid. U analyseert gemakkelijk de prestaties van uw machines waardoor u fouten kunt voorkomen en ongeplande vertragingen en uitschakelingen kunt minimaliseren. Dit bespaart u tijd en geld. 

UniCloud heeft een ingebouwde cloudinfrastructuur, interfaces en functionaliteit. Het platform is een SaaS-oplossing waardoor u geen softwarecomponenten, databasebeheerservices of hardware hoeft te installeren. In 5 stappen verbindt u uw Unitronics PLC's met UniCloud. 

 

Test 3 maanden gratis

Unitronics biedt nu de mogelijkheid om deze cloudoplossing 3 maanden gratis te testen. U maakt zelf een account aan op de website van Unitronics

 

Onze Service

Ondanks het gemak waarmee u aan de slag kan met de UniCloud kunnen wij ons voorstellen dat u zich graag wilt focussen op uw core-business. Extra tijd of handjes zijn soms ook niet beschikbaar. In dat geval helpt Isotron u graag met uw eerste stappen in de cloud. Met onze Dashboarding Service nemen wij u het werk uit handen bij het opzetten van uw cloud oplossing. Van het verbinden van uw Unitronics PLC aan de UniCloud tot het opzetten van uw eerste dashboards. U houdt hierbij te allen tijde de controle over uw cloud-oplossing. U kunt na het opzetten door Isotron zelf aanpassing maken en van hieruit leren hoe de UniCloud werkt. Of u kunt ervoor kiezen om ons te vragen dit voor u te doen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.
 

 

Bent u er klaar voor om de efficiëntie van uw processen te verhogen? Of interesse in onze service? We geven graag een demo en vertellen u graag meer over wat het voor uw bedrijf kan doen. Wij denken graag met u mee over het koppelen van de juiste data, het visualiseren van uw proces en het verlagen van uw onderhoudskosten. Neem vrijblijvend contact met ons op!